Blog de stiri - stirile vazute altfel si nu numai...
Home | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

Mediafax

Evita in proiectarea blogului

Get cash from your website. Sign up as affiliate.
Acest articol se refera la greselile frecvente in proiecatarea blogului.


Nu exista informatii de contact
Din cauza lipsei de informatii de contact, autorul blogului pierde sponsorii publicitari, precum si posibilitatea de a coopera si comunica cu alti bloggeri.
Este important sa se faca pagina de contact la un click distanta, este convenabil pentru vizitatori, sau puteti face un formular de feedback.
Cea mai buna optiune in opinia mea, este sa utilizati o adresa de e-mail si un formular de feedback.

Pe blog nu exista numele sau pseudonimul autorului
Am descoperit ca pe multe bloguri nu exista numele sau pseudonimul autorului. Foarte incomod atunci cand doresc sa mentionez anumit post, dar autorul nu este familiar. Inainte cautam pe blog un nume sau un pseudonim, acum nu mai caut si plec de pe acel blog, ca nu vreau sa pierd timpul.
Nu e necesar ca blogul sa aiba o pagina “Despre mine”, dar numele sau pseudonimul trebuie sa fie specificate. Blogul nu trebue sa fie impersonal.


Realizarile ascunse
Acest punct va avea un impact negativ asupra blogului, nu direct ci indirect. Daca ati participat sau participati la concursuri ce au legatura cu blogul dumneavoastra, atunci aceste informatii ar trebui sa fie vizibile la un click distanta. Daca datele sunt ascunse, acest lucru va departa sponsorii publicitari si in consecinta vor scadea fondurile de dezvoltare si promovare.

Nu exista posibilitatea de a adauga postul in retele sociale
Daca pe blogul dumneavoastra nu exista butoane pentru retele sociale, este o mare gresala. La inceputul sau la sfarsitul de post trebuie sa existe in mod obligatoriu butoane respective. Acestea permit vizitatorilor sa imparta continutul lor preferat in domeniul serviciilor sociale. Retele sociale – o modalitate eficienta de a primi link-uri gratuite pentru resursa dumneavoastra.
In cazul in care postarea a fost destul de bun, cititorul va incerca sa adauge un link catre el in serviciile sociale. Utati-va la blogurile din strainatate. Acolo de mult se practica asa ceva.

Blogul incepatorului
Foarte des in numele sau descrierea blogului puteti vedea ca este un proiect de incepator. SEO incepator, proiectant incepator, fotograf incepator – in orice categorie putem gasi asa ceva. Unele din aceste resurse au informatii utile, dar indica faptul ca sunteti un incepator, este interzis.
Cred ca aceasta este o greseala inacceptabila. Oamenii cauta informatii pe internet. Ce credeti, ce blog ei ar prefera – incepator sau cu experienta? Ei vor alege o resursa in care nu este specificat cuvantul “incepator”.
Cred ca in multe cazuri un blogger incepator subliniaza ca este incepator, pentru ca el vrea sa invete un subiect interesant si are planuri de a impartasi cunostintele si abilitatile dobandite cu vizitatorii. Acest lucru este minunat, dar pentru dezvoltarea cu succes a blogului ar fi indicat sa nu mentionati ca acest proiect este unul incepator, deoarece reduce posibilitatea de dezvoltare a blogului.
Blogul super profesionalului
Exista un contradictoriu, atunci cand un autor de blog se pozitioneaza ca un profesionist de cea mai inalta clasa, utilizeaza un limbaj greu si demonstreaza astfel stapanirea lui in materialul oferit.
Este imposibil sa stii totul. Pe orice blog, printre cititori vei gasi intotdeauna o persoana mult mai experimentata decat autorul resursei. Si complexitatea inutila de prezentare garantat va departa o mare parte de vizitatori. O mare parte va merge pe un blog unde totul este scris in cuvinte simple.

De aceea incerc sa nu folosesc limbajul SEO si incerc sa scriu cat mai simplu posibil, ca orice incepator sa inteleaga. Cea mai mare audienta in orice categorie sunt incepatorii. Doriti mai multi vizitatori – orientativa pe ei.
gagner de l'argent
Va doresc vizitatori cat mai multi!

Stil Feminin - Noutati

Stiri Scurte

Intercer Romania

Top Stiri - Sinteza stirilor

Fete la Moda - informatia femeii de azi

Stiri din Fotbal

Index Stiri

Intrefete

Gustos.ro

Carte de bucate on-line

Stiri.rol.ro

Ziare Mondene

Cancan.ro

Femei Moderne - Pentru Ea

Sexgen.ro

Ziare-Stiri-Sport

descopera.ro - Articole

REALITATEA.NET - Stiri - Ştiri

Stiri Onlinesport.ro

ProSport.ro

Hotnews.ro

Evenimentul Zilei Online

 

Directoare web

TOPlistPromovat de Director Web Pagini personale Director Promovare Site Online - Promovare Gratuita Forum - Roportal Site-ul apare in Directorul Kappa Sonic Run: Internet Search Engine Director Web Xpert Group Promovare site GRATUIT! Adauga-ti site-ul acum! Promovare GRATUITA  ! TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Inscrie-te in TOP ! Director Web Promovare Site - Top123.ro TRAFIC TRIPUL - Directo Web free search engine website submission top optimization Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Director WEB iozoo.com adauga site in director web Cel mai cuprinzator director romanesc BookMySite:: Blog de stiri - stirile vazute altfel si nu numai DirLink.Ro - Director Linkuri Gratuit

Backlink

OctoFinder Blog Search: The Source for Blogs submit to reddit Personal Green Directory Bid Based Wed Directory Blogadr.com - Listed (add your blog to Blogadr.com) OverShopping Link Exchange AllNewsSite Link Exchange Text Back Links Exchange Text Back Link Exchange Text Back Links Exchanges Text Backlink Exchanges Test your Internet connection speed at Speedtest.net Unlimited Backlink Top Blogs Ping your blog, website, or RSS feed for Free ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Free Backlink Services bandwidth test Web Hosting Listed in LS Blogs the Blog Directory and Blog Search Engine Blogarama - The Blog Directory Free Baclink service Personal
Free Automatic Google Backlinks - SEO Free Sitemap Generator SEO Links Exchanges, Blog Link Building Service Build Your Links For Free, Links Building Service SEO Links Attitude | Free SEO Links Building Free Backlink Service, Links Building 4 Free

Totalul afișărilor de pagină

Directoare web

Filme, muzica, divertisment - Director Director-Web.net director web Sentimente NetFlash.ro la indemana ta! Web Directory Blog de stiri Top66 Statistici Promovat de Red-Web Reaver.ro - Director Web SEO cu transfer de Page Rank Herbylink | Director Web | Web Directory IzzyWeb Director SEO Romania Blog Director Web stiri mass media ClickLink.ro all blogs Director Web dYr.ro Matrimoniale enterlink Director Top25.ro Director Promovare Site Online - Promovare Gratuita Director web Director Web Profesional Gratuit Director WEB Gratuit PubTV director web LinkPro - Director Web
 

Web Statistics