Blog de stiri - stirile vazute altfel si nu numai...
Home | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out
ziare

Mediafax

Plata pentru produsul ales

Get cash from your website. Sign up as affiliate.
A doua intrebare la care trebuie sa gasim raspuns este:
”Sunt dispusi membrii acestei nise capabili si vor sa plateasca pentru informatiile legate de domeniul respectiv?”
Aceasta este cea mai importanta intrebare la care trebuie sa raspunzi inainte de a lansa o carte electronica, un produs sau serviciu. Nu conteaza daca aria de interes atrage milioane de cautari pe luna… daca nici unul din acesti oameni nu sunt dispusi sa plateasca pentru cartea ta electronica.
Pentru a raspunde la intrebare, va trebui sa raspunzi la 5 "sub-intrebari":
Intrebarea a) O persoana obisnuita din piata pe care o tintesti detine o carte de credit?
Este o intrebare cu da sau nu. De exemplu o carte electronica pentru studenti nu prea are succes datorita lipsei cartilor de credit, asta in special in tarile mai putin dezvoltate, insa acest lucru nu este valabil si pentru piata din SUA, Anglia sau alte tari super-dezvoltate.
Intrebarea b) O persoana obisnuita din piata pe care o tintesti are un venit suficient de mare pentru a-si permite sa plateasca informatia respectiva?
Cand proiectezi un produs asigura-te ca te adresezi oamenilor cu bani.
Intrebarea c) Poti gasi 2 competitori directi?
Intrebarea acesta te-ar putea surprinde. Cand cineva gaseste un competitor se gandeste "Cineva mi-a luat-o inainte! Am ajuns prea tarziu....." si renunta la ideea de a scrie o carte pe tema respectiva.

Aceasta este o abordare gresita a lucrurilor. Trebuie sa privesti existenta competitorilor ca un semnal pozitiv - sunt oameni care fac bani in aria ta de interes.
Din contra, daca nu vezi nici un competitor ar trebui sa te ingrijorezi.
O buna modalitate sa cauti competitorii directi este http://www.google.com unde scrii cuvantul care descrie aria de interes. De exemplu in cazul copacilor bonsai ("bonsai trees ") sau a pescuitului („pescuitul”). Daca doresti sa actionezi in piata Romaniei vei intra pe www.google.ro; in piata Italiei pe www.google.it in piata Angliei pe www.google.co.uk etc.
Evident cautarea o vei face in limba tarii in care doresti sa actionezi.
Daca vrei sa cauti cat de profitabila este nisa referitoare la pescuit in Romania, vei scrie pe www.google.ro la cautare "pescuit" sau "pescuitul", sau „invata sa pescuiesti”.
Este posibil ca la anunturi sponsorizate sa nu gasesti pe nimeni care sa vanda produse informationale despre pescuit. Totusi merita cercetat. Intr-un fel, cand actionam in alta piata decat cea Americana este ca si cum aplicam tehnologie din viitor in prezent.
Da, si asta o poti face de acasa.
Pot spune ca in situatia aceasta este mult mai bine sa fii roman decat american.
De ce?
Pentru ca pe google adwords, Romania este o piata neatinsa aproape. Si poti lua licenta pentru produse care se vand bine in America si sa le vinzi in Romania.
Pentru piata din SUA este o situatie speciala pentru ca nu exista google.us. In acest caz folosim acesta tactica de exemplu: am luat nisa de piata "bonsai trees" intri pe www.google.co.uk si scrii - bonsai trees …si vei obtine rezultatele din piata Angliei.
In acest moment in browser (unde treci adresele de site-uri) va aparea:


(la tine vor aparea un pic mai lungi link-urile; nu te speria, le-am scurtat eu un pic, dar sunt aceleasi.
Pentru a vedea rezultatele din USA adaugi la acest url &gl=us si va deveni:


Dai enter si vor aparea rezultatele din USA. Avantajul este ca publicitatea, costul pe click, este mai mic evident in orice alta tara decat SUA putand aplica tehnologia
„de varf” in tara in care dorim sa actionam.
Una dintre obiectiunile pe care le primesc este aceea ca:
"Dar eu nu stiu engleza, dar eu nu stiu franceza ..."
Nu stii engleza? NICIO PROBLEMA! Am o solutie si pentru aceasta dilema, asa am reusit eu sa traduc multe pagini in engleza.
Stii ca exista un soft gratuit cu care poti traduce propozitii si CHIAR PAGINI WEB INTREGI? Intra pe… http://www.google.ro/language_tools?hl=ro 
La traduceti textul introduci tot textul dorit din lb engleza dupa care dai click pe „Traduceti”.
Mai mult: poti traduce TOATA Pagina Web.
La sectiunea „Traduceti o pagina web” de pe acelasi site introdu link-ul paginii …dupa care dai click pe „Traduceti” si in cateva secunde iti va aparea toata pagina in limba romana. Uluitor nu?
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


Mai exista si dictionare online gratuite pe internet.
Introduci in Google.ro „dictionar …” si limba din care vrei sa-ti fie traduse cuvintele sau frazele care doresti.
O alta varianta ar fi ca poti apela la vecini sau cunostinte care cunosc o limba straina. Sunt sigur ca ai astfel de cunostinte.
Crezi ca aceste cunostinte sau vecini nu te-ar ajuta sa traduci cateva cuvinte? In ciuda aparentelor oamenii abia asteapta sa te ajute, dar nu uita inainte sa-i oferi si tu ceva.

Sa revenim...
Competitorii te ajuta sa creezi un produs complementar sau chiar unul mai bun decat al lor. Intr-un final poti colabora cu ei prin intermediul unui program de affiliate.

Intrebarea d) Poti gasi alte 3 produse care se vand pietei tale tinta?
Raspunzand la aceasta intrebare este o alta cale foarte buna sa vezi daca persoanele care formeaza piata (publicul) tinta cumpara produse online.
Pentru a usura cautarea uite cateva site-uri unde poti afla lucrul acesta:




Intrebarea e) Cati bani platesc cei care isi fac reclama in domeniul respectiv?
Acesta intrebare te va ajuta sa determini profitabilitatea potentialului produs sau carte electronica.
Ideea este ca in general cei care platesc pentru anunturi, o fac numai pentru ca sunt bani de facut in piata respectiva.

Pe de alta parte, daca acestia nu platesc anunturile (reclama) in piata pe care o prospectezi este un semn ca nu prea sunt bani de facut acolo.
Mai mult decat atat, exista o corelatie intre suma pe care o platesc acestia pentru fiecare click si profitabilitatea cartii electronice.
Pentru a afla cat platesc, primul pas este sa intri pe:




Are explicatiile in limba romana, si poti foarte usor sa urmaresti pasii.
Introduci cuvantul cheie si obtii pretul pe click, pozitia unde va aparea anuntul pe google si costul estimativ.
Poti studia mai multe piete cum ar fi de exemplu Spania Italia, Franta, etc. setand limba si tara respectiva.
Nu este musai sa actionezi in piata de limba engleza neaparat.
gagner de l'argent

Stil Feminin - Noutati

Stiri Scurte

Intercer Romania

Top Stiri - Sinteza stirilor

Fete la Moda - informatia femeii de azi

Stiri din Fotbal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Index Stiri

Intrefete

Mayra.ro

Gustos.ro

Carte de bucate on-line

Stiri.rol.ro

Ziare Mondene

Cancan.ro

Femei Moderne - Pentru Ea

Sexgen.ro

Ziare-Stiri-Sport

descopera.ro - Articole

REALITATEA.NET - Stiri - Ştiri

Stiri Onlinesport.ro

ProSport.ro

Hotnews.ro

Evenimentul Zilei Online

 

Directoare web

TOPlistPromovat de Director Web Pagini personale Director Promovare Site Online - Promovare Gratuita Forum - Roportal Site-ul apare in Directorul Kappa Sonic Run: Internet Search Engine Director Web Xpert Group Promovare site GRATUIT! Adauga-ti site-ul acum! Promovare GRATUITA  ! TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Inscrie-te in TOP ! Director Web Promovare Site - Top123.ro TRAFIC TRIPUL - Directo Web free search engine website submission top optimization Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Director WEB iozoo.com adauga site in director web Cel mai cuprinzator director romanesc BookMySite:: Blog de stiri - stirile vazute altfel si nu numai DirLink.Ro - Director Linkuri Gratuit

Backlink

OctoFinder Blog Search: The Source for Blogs submit to reddit Personal Green Directory Bid Based Wed Directory Blogadr.com - Listed (add your blog to Blogadr.com) OverShopping Link Exchange AllNewsSite Link Exchange Text Back Links Exchange Text Back Link Exchange Text Back Links Exchanges Text Backlink Exchanges Test your Internet connection speed at Speedtest.net Unlimited Backlink Top Blogs Ping your blog, website, or RSS feed for Free ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Free Backlink Services bandwidth test Web Hosting Listed in LS Blogs the Blog Directory and Blog Search Engine Blogarama - The Blog Directory Free Baclink service Personal
Free Automatic Google Backlinks - SEO Free Sitemap Generator SEO Links Exchanges, Blog Link Building Service Build Your Links For Free, Links Building Service SEO Links Attitude | Free SEO Links Building Free Backlink Service, Links Building 4 Free

Totalul afișărilor de pagină

Directoare web

Filme, muzica, divertisment - Director Director-Web.net director web Sentimente NetFlash.ro la indemana ta! Web Directory Blog de stiri Top66 Statistici Promovat de Red-Web Reaver.ro - Director Web SEO cu transfer de Page Rank Herbylink | Director Web | Web Directory IzzyWeb Director SEO Romania Blog Director Web stiri mass media ClickLink.ro all blogs Director Web dYr.ro Matrimoniale enterlink Director Top25.ro Director Promovare Site Online - Promovare Gratuita Director web Director Web Profesional Gratuit Director WEB Gratuit PubTV director web LinkPro - Director Web
 

Web Statistics